Leven, Sportief

Trainingsdagboek #8: Toos motivatieloos

Alweer een week voorbij. Ik denk echt dat dit de snelste week van mijn leven was! Ik had het ontzettend druk op het werk en ik probeerde me aan mijn schema te houden voor mijn halve marathon. Ik word steeds beter in lange runs!

TOTAAL AANTAL WORKOUTS: 4

RUNS: 3 (totaal aantal km: 27.5)

SWIMS: 0

KRACHT: 1

PLANKING: 6

MAANDAG

Restday FTW! Ik doe altijd mijn lange duurlopen op zondag, dus ik bracht mijn maandag door in bad na mn werk en daarna pizza-etend. Sorry not sorry!

DINSDAG

Een redelijk lange run vandaag waarbij ik maar door het park hobbelde (in mijn nieuwe schoenen!). Het was oké, maar niet fantastisch. Je kunt niet alles hebben, nietwaar? Ik luisterde maar weer eens naar mijn audio boek. Ik zweer er nog steeds bij tijdens langere, langzame runs. Mijn enkel was nog steeds een beetje zeurend, dus dat verklaarde denk ik ook mijn mood …

WOENSDAG & DONDERDAG

Dit is waar ik nogal lui en ongemotiveerd werd. Wilde gaan zwemmen op woensdag, niet gegaan. Wilde mijn interval training doen op donderdag, niet gegaan. Soms is het gewoon zo moeilijk om jezelf te motiveren om iets te doen! Maar hey, het is oké .. een beetje meer rust kan geen kwaad meestal.

VRIJDAG

Eindelijk dwong ik dan toch mezelf om die interval training te doen waar ik totaal geen zin in had. Op het schema stond 5x6min met 2 min rust. Ik deed ook iets waar ik een hekel aan heb: op de loopband. Voornamelijk omdat het al laat was en ik het niet heel gezellig vind om laat door London te rennen, maar het waaide ook ontiegelijk hard en vriendlief wilde graag gezelschap in de sportschool. Maar, het ging best goed eigenlijk! Het is bizar wat je aankan als je eenmaal besloten hebt het gewoon te doen.

ZATERDAG

Na die late loopsessie, waren vriendlief en ik in de ochtend weer in de sportschool te vinden voor een upper body workout. Al die motivatie die ik eerder in de week niet kon vinden, had ik opgespaard voor het weekend denk ik..

ZONDAG

…of niet. De lange duurloop dag was aangebroken. Ik was moe, niet vooruit te branden en had er echt geen zin in. Uiteindelijk na twee dutjes (oeps…) kreeg ik mezelf in mijn hardloopkleding om 5 uur de deur uit. 75 minuten lang heb ik genoten! Ik heb het eerder gezegd, en ik zeg het gewoon weer en weer: de runs waar je totaal geen zin in hebt, zijn vaak de beste van de week.

Hoop op een betere week deze week!

Liefs,

Anne

 

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter