Sportief

Trainingsdagboek #5: Hardlopen in de regen

Het was een beetje een rare week, met maar een paar workouts. Ik denk dat ik gewoon even een break nodig had.

TOTAAL AANTAL WORKOUTS: 4

RUNS: 3

SWIMS: 0

KRACHT: 1

MAANDAG

Per traditie was het weer eens een rustdag. Ik doe gewoon zo veel in het weekend dat ik gewoon kapot ben op maandag, beetje jammer. Deze week was geen uitzondering. Rust is toch ook training?

DINSDAG

Omdat ik me lui voelde nadat ik niets had gedaan op maandag, besloot ik om een uurtje te gaan lopen in aerobische hartslag (tussen ongeveer 149-156) en het regende toevallig … heel erg. En dat was dus perfect, want ik hou heel erg van het lopen in de regen! Het was een super goede run, en een verfrissende run ook.

WOENSDAG

Nog een rustdag… sorry not sorry.

DONDERDAG

In de sportschool deed ik s’avonds maar weer eens intervals en toen ik echt super lekker bezweet was, deed ik ook nog even een borst workout met gewichten. Ik kreeg het voor elkaar om 2 minuten 12,5km/h en 2 min 6mk/h te lopen, en dat ongeveer 4 keer.

VRIJDAG

Ja raad het al, nog een rustdag! Ik was te moe om s’ochtends al te gaan zwemmen, maar in de avond kon ik niets doen omdat ik mijn familie ging meeten en we uit eten gingen. De hele familie in Londen! Ik zie ze niet zo heel vaak, dus als we met z’n allen op een plek kunnen zijn is dat super leuk. Ik moest ook nog een tafel voor 8 man boeken op een vrijdag avond in Londen, dat vond ik ook al wel weer genoeg gedoe!

ZATERDAG

Omdat ik toch wel mijn doel wilde halen, en dus 3 keer wilde gaan lopen deze week, stond ik op tijd op en ging ik voor een lekkere 5km rond het Olympische Park voordat ik de familie weer zag voor een laaaange dag van toeristische dingen. De deden zelfs een hop-on-hop-off bus, hilarisch, en gewoon ontzettend veel gewandeld. De stappenteller op mijn FitBit stond aan het eind van de dag over de 26.000!

ZONDAG

Geen workout, maar dat is prima want op zaterdag veel gewandeld en nog meer wandelen to come. De stappenteller draaide weer op volle toeren en mijn voeten waren echt dood na deze twee dagen in de benen. Opstaan om 7 uur op maandag morgen was niet ideaal…

Dus ook al ging ik maar voor een paar loopjes en een krachttraining, het was toch een lange, drukke week met vooral fijne familiemomenten en heerlijk eten. Tijd voor slaap..!

Liefs,

Anne

 

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter