Reviews, Sportief

Je weet dat je een FitBit addict bent wanneer…

Iedereen lijkt er wel een te hebben: een FitBit. Ik veranderde snel van sceptic to addict! Hoe ik wist dat ik verslaafd ben? Nou …

Ik begon overal naartoe te lopen om mijn step goal te halen

Het is een van de bijwerkingen van het hebben van een FitBit volgens mij. Ik begon met een bescheiden 8.500 stappen als doel en nu is het 10.000, en ik wil eigenlijk nog omhoog gaan! Als resultaat loop je dus overal naartoe omdat je die kleine raket op je scherm wil zien om het halen van je doel te vieren. Ik heb wel eens in mijn huis rondgelopen om mn stappen te halen!

Ik wil mijn cardio fitness score verbeteren

FitBit biedt een feature aan op de app waar je kunt zien wat je cardio score is vergeleken met het gemiddelde voor je leeftijd en geslacht. Het neemt je rusthartslag in je slaap en vergelijkt dit met de max geschatte VO MAX. Die van mijn verbetert niet echt, omdat ik m’ niet altijd om heb tijdens het hardlopen (want ik draag mijn Garmin met betere GPS). Maar, toch best een coole feature!

Sleep tracking is mijn nieuwe hobby

Het is interessant om je slaapstatistieken te zien, en zo is het nou eenmaal gewoon. De FitBit app laat je slaapstadia zien, hoe lang je slaapt en hoe veel je wakker bent iedere nacht.

De trap op is nu oprecht iets wat ik ook doe

Laten we eerlijk zijn: niemand loopt voor de rol de trap op. Maar omdat ik nu een FitBit heb die het aantal verdiepingen telt, doe ik ze wel. Bizar.

Heb jij een FitBit en hou je er ook zo veel van? Wat is je favo feature?

Liefs,

Anne

 

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter