Leven, Sportief

Dit is mijn nieuwe challenge!

Je leest het goed, ik ga een nieuwe uitdaging aan.. met mezelf! Al een tijdje wil ik meer met gewichten doen, maar vond ik nooit de juiste kennis (lees: geen geld voor een personal trainer of voor een crossfit box) om er echt vol zelf voor te gaan. Maar, ik heb een nieuwe guide gevonden die me gaat helpen!

Misschien heb je GraceFitUK wel eens op Instagram voorbij zien komen. Ze heeft inmiddels 200K volgers en nu heeft ze haar eigen lifting guide gelanceerd. De perfecte kans voor mij om eens echt serieus bezig te gaan en deze week wordt week 1 van de 16 van mijn persoonlijke challenge!

Deze guide heeft 4 gewicht workouts per week, opgesplitst in: legs, arms and chest, booty en back and shoulders. Ze raadt daarnaast aan om 1x per week een cardio sessie te doen naar keuze en daarbij wat ab-oefeningen. Omdat ik hardloop en zwem, zal dit voor mij waarschijnlijk 2 sessies per week zijn met 1 rustdag.

Waarom deze guide, en niet een andere? Wat ik leuk vind aan Grace is dat ze een gezonde life-fitness balans promoot. Ze is student en gaat gerust een keer wijntjes drinken met vriendinnen, eet koekjes of heeft een keer geen zin om te sporten. En dat is allemaal oke; en daar hou ik wel van :). Uiteindelijk werkt ze langzaam en sustainably naar haar doel toe, en dat is het belangrijkste.

Oke, dus, morgen de eerste workout: benen. Ik ben benieuwd! Ik heb mezelf gemeten maar ga geen foto’s van progressie online zetten, daar ben ik gewoon niet zo van, plus het is niet mijn doel veel af te vallen of aan te komen. Ik wil sterker worden, nog fitter en kijken hoe ver ik mezelf kan pushen.

Iedere 4 weken komt er een update dus watch this space, tot snel & wish me luck!!

Liefs, Anne

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter