Reviews

Running Man door Charlie Engle | FWA Book Club

Yes, eindelijk! Er is een tweede boek toegevoegd aan de FWA Book Club maar er iets net iets anders … het is een audio boek.

Tijdens mijn langere afstand loopjes ben ik begonnen met het luisteren naar audio boeken in plaats van muziek. En weet je .. het is fantastisch. De stem van iemand houdt je rustig, waardoor ik lekker op tempo blijf, terwijl ik van alles leer. Super toch?

Een van de eerste boeken waar ik ‘indook’ was Running Man door Charlie Engle, dat ook door hem is opgenomen voor Audible. Hij vertelt zijn persoonlijke verhaal en man o man, wát voor een. Als je hier naar luistert tijdens het lopen, ben je sowieso geïnspireerd. Van drugs en alcohol verslaving naar een ultra marathon held .. dit boek heeft het allemaal. Plus, het is ook een fijne stem om naar te luisteren (best belangrijk ook).

Het boek heeft een sterke emotionele component en een aantal geweldige plot twists. Maar vergeet dus niet dat dit een memoir is en al deze bizarre dingen ook daadwerkelijk zijn gebeurd! Een kleine onthulling: federal prison komt er in voor.

Dus in het kort, als je van hardlopen houdt, dan zal je ook van dit boek houden en het zal je inspireren. Go try it!

Liefs,

Anne 

 

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter