Reviews

Review: Neal’s Yard Remedies Moisturiser

Let’s talk skincare! Goedemorgen!

Ik moet bekennen dat ik nooit zo van de huidverzorging was. Dat komt omdat ik nou eenmaal heel veel geluk heb gehad met mijn genen (en dus nooit last heb/had van puistjes en dergelijke), maar ook omdat ik gezond ben opgegroeid met veel vers eten en veel water (en nog steeds)!

Maar nu ik iets ouder ben merk ik dat mijn huid wat droger wordt, dus werd het tijd voor een moisturiser. Omdat ik wel van een beetje puur natuur hou, ging ik op zoek naar het meest natuurlijke product op de markt! Neal’s Yard staat bekend om hun natuurlijke huidverzorging en toen ik zag dat ze een samenwerking hadden met Deliciously Ella (van de pretty much vegan kookboeken) dacht ik: het proberen waard!

Hier vast een disclaimer: als je niet van komkommer geur houdt dan moet je hier heel ver van uit de buurt blijven. Ik vind het persoonlijk lekker fris, maar het zeer aanwezig dus zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb ;)!

Ik moet zeggen dat ik na een aantal maanden gebruik echt te spreken ben over deze moisturiser. Ik doe hem op nadat ik m’n huid heb schoongemaakt s’avonds en als ik wakker word is mijn huid zo zacht als a baby’s bottom, echt! Daarnaast is het ook een ‘toner’, door de limoen die erin zit. Ook fijn: hij is geschikt voor alle huidtypen! Voor mij is het ook enorm belangrijk dat producten niet op dieren zijn getest of dierlijke ingrediënten bevatten. Neal’s Yard is dierproefvrij en volledig natuurlijk; dit product is certified vegan.

Wel een ‘dingetje’ is dat het vrij liquid is en je dus moet oppassen er niet te veel van te gebruiken in een keer. Doe je dat wel (zoals ik in het begin) dan trekt het niet goed in, en krijg je zelfs een beetje jeuk aan het gezicht door de hoeveelheid product. Voordeel is wel dat je hierdoor lang met het product doet. Ik heb het in Januari gekocht en ben niet eens een derde door mijn flesje heen. Het is ook niet goedkoop, 35 euro, maar omdat je er zo lang mee doet vind ik dit niet enorm schokkend.

Ben je dus op zoek naar een natuurlijke gezichtsverzorging en goed hydraterende, vegan moisturiser, dan zou ik echt Neal’s Yard overwegen als ik jou was!

Liefs,

Anne 

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter