Leven, Reviews

Fotoverslag: To The Sea Retreat in Algarve, Portugal

Hi allemaal! Zoals je een aantal weken geleden als hebt kunnen lezen, hielp ik Anna en Jodie tijdens een van hun eerste retreats voor hun To The Sea Retreat. En het was FANTASTISCH. Naast het feit dat deze meiden super aardig zijn, en super veel passie hebben voor wat ze doen, was alles goed aan dit retreat. De dagelijkse yoga sessies, mijn eerste surflessen en de prachtige omgeving (de Algarve in Portugal is echt adembenemend mooi!). Mijn volledige review, dat ik voor Vilda Magazine schreef, kun je hier lezen!

In mijn eigen blog post laat ik je een paar van de mooiste foto’s zien die ik nam toen ik daar was, een ervaring die ik nooit meer vergeet.

De omgeving was absoluut prachtig!

Staand op de hoogste klif!

Maar ik maakte ook voor iedereen de lekkerste smoothie bowls!

En natuurlijk had ik mijn eerste surflessen. Surfen was zo leuk en spannend als ik gehoopt had en we hadden zelfs een strand hond om onze ervaring mee te delen!

Terwijl ik daar was, was er een giga storm (heel gaaf!), maar we hadden ook veel geluk met het weer! Jullie weten allemaal dat ik van zwemmen en water hou, dus dit zwembad was hemels.

Oke, dus ik ben mezelf best wel misschien lichtelijk depri gemaakt over het feit dat ik nu niet in Portugal ben! Londen is grijs en regenachtig deze week en ik zou echt niets liever willen dan aan de rand van het zwembad liggen. Nogmaals bedankt Anna en Jodie, dat ik onderdeel mocht zijn van het bijzondere concept waar jullie mee bezig zijn!

En aan de rest: ze komen snel met nieuwe data voor retreats en er zijn misschien zelfs nog plekken over op de bestaande data dus bekijk ze en maak jezelf een ervaring rijker in een van de mooiste plekken ooit.

Liefs,

Anne

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter