Reviews

Londen Hotspot: Mildreds

Ik begin hiermee: zuivel-vrije chocolade brownie met ijs 🙌..

Laat dat even tot je doordringen…

Dit was genoeg reden voor mij om hierheen te gaan, maar als je misschien wat meer motivatie nodig hebt, bij deze.

Mildreds is een super geliefd restaurant in Londen en waarschijnlijk het meest bekende vegetarische restaurant in de stad. Met gerechten van burger met friet tot gezonde Aziatische bowls, zit er zeker iets bij wat je lekker vindt!

Mildreds beleid is dat je niet kunt boeken, dus als je met een kleinere groep op vrijdag of zaterdag gaat, zorg er dan voor dat je op tijd bent zodat je een plekje hebt. Ze hebben momenteel locaties in Soho, Kings Cross en Camden en ze zijn allemaal makkelijk te vinden. Er is dus altijd wel een plekje ergens! Ze hebben ook alle drie een andere vibe; de locatie in Camden heeft meer een knus gevoel, en die bij Kings Cross is modern en strak.

Zoals altijd eigenlijk had ik nachos als voorgerecht, met verse guacamole. Je kunt vrij weinig verkeerd doen hier, maar wat ik vooral heel lekker vond waren de paars/blauwe tortilla chips! Die hebben echt een veel diepere smaak dan de gele variant.

Ennnn, ook weinig verassend, had ik een burger als hoofdgerecht. Ik koos er voornamelijk voor omdat me was verteld dat dit hét gerecht was dat je moest eten hier, en zodoende. Echt, ik had er geen spijt van! Deze veggie burger staat sowieso in de top 5 beste burgers die ik tijdens mijn veggie bestaan heb gehad, en de vegan kaas was een fijne extra optie. De frietjes kwamen met een heerlijke basilicum mayo (ook vegan), waar ik geen genoeg van kon krijgen!

Oke, dan nu die brownie he. Laten we het daar eens even over hebben, want die WAS GEWELDIG! Het was smaakvol, machtig, het ijs was perfect vanille; ik kon er geen fout in vinden. Een vriendin had een rhubarb crumble trouwens, die ook echt ontzettend lekker was, zeker een aanrader!

En het beste van alles? Het is best betaalbaar voor Londen. Het is zeker niet de meest goedkope plek waar je naartoe kunt, maar ook zeker niet de meest dure optie. Lekker middle of the road. Dus ben je in Londen, heb je zin in heerlijk vega(n) eten en heb je meer dan het absolute minimum te besteden: ga naar Mildreds!

Houden jullie van veggie/vegan food? Wat is je favoriete gerecht?

Liefs,

Anne 

 

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter