Leven

Fit with Anne is live! Waarom ik ben begonnen met bloggen

Fit with Anne is live! Super spannend, het is iets waar ik ontzettend naartoe heb geleefd. Maar, hoezo ben ik begonnen met bloggen?

Met mijn blog kan ik allereerst mijn spreekwoordelijke ei kwijt; ik hou ontzettend van schrijven en sporten, dus de combinatie is er een te mooi om waard te zijn. Maar er ligt ook een andere reden aan ten grondslag.

Ik wil graag een platform bieden wat een gezonde levensstijl en plezier in sport promoot, niet gericht op een bepaald lijf, een platte buik met zichtbare buikspieren of een percentage lichaamsvet. Er is momenteel veel om te doen, de ‘fitgirls’ die vooral via Instagram verkondigen dat ze leven op 3 smoothies en een salade per dag, en dan ook nog 6x per week in de sportschool staan voor die blokjesbuik. Als een jonge vrouw die zelf ooit ontzettend bang was voor koolhydraten en zich obsessief woog kan ik je zeggen: jezelf dwingen om op het minimale te overleven is niet leuk, en je wordt er ook niet gelukkig van.

Gelukkig heb ik mezelf uit die fase kunnen trekken, maar er zijn genoeg meiden die dit moeilijker vinden en ik hoop dat juist ook die meiden (of jonge mannen) mijn blog vinden en zien dat het anders kan. Ik geniet van sport, heb het eigenlijk nodig. Maar ik sport omdat ik het leuk vind, en omdat ik graag een doel wil halen of ergens voor train. Ik train voor resultaten en niet voor een bepaald lichaam, want iedere sport vereist een optimale vorm.

Ik hoop iedere lezer dus te inspireren om gezond te leven maar ook te genieten, en om plezier in sport te behouden. En ik hoop jullie allemaal te motiveren met mijn eigen enthousiasme!

Let’s get started! 🙂

Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter