Leven

Twee weken naar Portugal voor To The Sea Retreat!

Mag ik even gillen van blijdschap? Ik ga twee weken lang naar Portugal om de meiden van To The Sea Retreat te helpen en dit is zo gaaf!

Anna en Jodie, de twee stoere en leuke meiden van To The Sea Retreat, runnen in Portugal een geweldig surf en yoga retreat waarbij de prachtige seaviews niet weg te slaan zijn van je netvlies en het gevoel van community bij hen op de eerste plaats staat.

Wat ga ik hier doen dan?

Ik ga deze twee meiden helpen met het verzorgen van het eten en zal voor de groep iedere dag koken. Koken is een grote hobby van me en ik heb er echt heel veel zin in om in Portugal twee weken aan de slag te gaan en mee te helpen iedereen het naar hun zin te maken! Niets maakt mij gelukkiger dan de zee, zon en lekker eten.

Daarnaast hoop ik stiekem dat ik tussen het koken door wat ‘vrije tijd’ (want eigenlijk voelt koken voor mensen al als vrije tijdsbesteding) heb om surfen uit te proberen. Mensen die me al wat langer kennen weten: ik was dat meisje op school met de Roxy of Brunotti surf-agenda en deed mijn best mijn toenmalige vriendinnen over te halen om met mij op surfkamp te gaan (zonder succes..). Met mijn 26 jaar heb ik dus nog nooit op een surfplank gestaan en ik hoop dat eindelijk mijn droom in vervulling gaat!

Oftewel, watch this space! Vanaf de 22e van deze maand zal ik bloggen en veel instagrammen over mijn ervaring daar en hoop ik jullie allemaal jaloers te maken met prachtige foto’s. Deal? See you in the Algarve, TO THE SEA!

Liefs,

Anne 

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter