Recepten

Wat ik op een dag eet #1: Eet de regenboog … en pizza

Dit is wat ik op een dag zo’n beetje eet … real life versie. Ik eet voornamelijk plant based, dus dat is ook vooral wat je hier gaat vinden!

Ontbijt

Ontbijt voor mij is vaak redelijk gezond en met fruit. Vers fruit is gewoon heerlijk en ik eet ze liever heel dan in een smoothie, zoals je ook alle vezels meekrijgt. Vandaag had ik Alpro Go On yoghurt met blauwe bessen en frambozen!

Snack

Ik maakte gisteren de fout een grote reep pure chocolade te kopen en die mee naar mijn werk te nemen. Mijn probleem is vooral dat ik niet gewoon een stukje eet, dat is meteen een hele reep. Dus nadat ik ongeveer een halve reep at op m’n werk gisteren, hield ik het vandaag bij 2 stukjes. Best trots op eigenlijk.

Lunch

Avocado op toast is gewoon fantastisch, en iedereen die het hier niet mee eens is, is gek! Een beetje zout, beetje peper. Meer heeft het niet nodig.

Avondeten

PIZZA TIME! Vlak bij m’n huis heb ik een vegan Italiaan zitten, waar ik echt veel te veel geld uitgeef. Ik was gewoon te lui om te koken dus ik dacht, het is tijd .. voor een ‘kaas’ pizza met seitan salami op een charcoal base. ZO. VERREKTE. LEKKER!

Fun fact: ik had een uur de hik nadat ik die giga pizza op had. Waarschijnlijk omdat ik weer eens te snel at (vreetzak Anne..). Het was het waard.

Liefs, 

Anne

 

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter